‘STATUS’

‘STATUS’

‘STATUS’ er min første roman – og mit hjerteblod

Jeg har undersøgt, hvad der kan ske, når seks forskellige ca. 40-årige typer fra middelklassen hver især havner i en situation, der kræver, at de stopper op. Og hvad der så sker med deres overvejelser og selvforståelse, når de møder hinanden – og deres gamle jeg – efter 20 år.

Bogen udkom den 28. maj 2021 på Forlaget Forfatterskabet. Den fås både som e-bog, lydbog og som trykt bog.

'STATUS' 
romanen 'STATUS' på computeren
'STATUS' udkommer efterår 2020 på forlaget Forfatterskabet
Min roman STATUS bliver til

Historien handler om Lisbeth, der ikke ved, hvad hun vil have. Om Catarina, der vil have det, hun havde. Om Bjørn, der helst ikke vil have noget, om Jesper, som vil have det hele, om Mia, der vil have noget andet, og om Helle, som vil have mere.

De seks personer alle har gået i samme gymnasieklasse, og samtidig med deres individuelle udfordringer, bliver de inviteret til en gammel-elev-fest i det, der viser sig at være et gammelt, fugtigt sommerhus.
Her kommer de til at stå ansigt til ansigt med gamle rygter og fordomme og med sig selv, som de var engang. Og der er en joker i kulissen.

Romanen handler overordnet om venskaber og handlinger fra fortiden, der skaber spor i livet. Om forventninger til dig selv og andre. Om at tage livtag med dig selv og andre og blive presset til at være ærlig. Om at starte på en frisk. Og om at det hele nok skal gå, selvom det ikke nødvendigvis bliver, som du havde forestillet sig.

Jeg håber, at du som læser vil nikke genkendende noget fra dit eget liv. Der har i hvert fald været masser af inspiration at tage af i verden omkring mit 40+ liv.

Inspirationen til bogen kan du læse om her.

Du kan også blive klogere på min intention med romanen.