STATUS’ udgivelsesdato udskudt

STATUS’ udgivelsesdato udskudt

Udgivelsen af STATUS er udskudt til efter coronarestriktionerne, så vi kan fejre ordentligt.

Det var bestemt ikke meningen, at bogens udgivelse skulle udskydes

Jeg har knoklet som en gal med korrektur og utallige gennemlæsninger af min roman STATUS med henblik på snarlig udgivelse. Og jeg kunne i den grad se målet, det var virkelig lige ved og næsten: MEN nu har jeg har taget en stor – og for mig indgribende – beslutning: Min roman STATUS bliver først udgivet, når Corona igen tillader os at være mange sammen igen.

Det var SÅ tæt på: jeg mangler kun et aller-, aller-, allersidste gennemsyn af tekst og omslag, og så går romanen i trykken. Det har været virkelig krævende både for tid og tankeaktivitet – jeg har faktisk ikke rigtig mærket noget til det nye forsamlingsforbud på max. 10 personer, fordi jeg har været i min egen lille boble og ikke set andet end tekst og min familie.

Men så pludselig vågnede jeg op af min drøm: Hvordan vil det være at udgive en bog fuld af hjerteblod uden at måtte invitere andet en bittesmå grupper af mennesker, som skal holde stor afstand? Hvordan skal jeg så få set og krammet og takket alle de søde mennesker jeg kender, som troligt har spurgt til min bog?

Hvordan fejrer jeg en meget særlig dag under coronapandemien?

Det tog et par dage med intens grublen og en masse research af, hvordan andre forfattere håndterer corona-begrænsningerne i forbindelse med udgivelse. I min optik var det ikke opløftende: Udover lidt larm på de sociale medier, som ville finde sted alligevel, kunne jeg afholde en eller flere minireceptioner og evt. streame arrangementet. Det ville bare være en kedelig erstatning, kom jeg frem til. Jeg blev helt enkelt bange for, at jeg ville tænke tilbage på udgivelsen som en flad omgang.

Hvad der var mindst lige så fladt, var dog også følelsen af i årevis at have knoklet frem mod et mål (en udgivelse), som pludselig smuldrede. Det var et voldsomt antiklimaks, som tog adskillige dage og råbende gåture i vinden at lægge fra mig. Men svaret blev:

Jeg fejrer IKKE en helt særlig dag under coronapandemien. STATUS’ udgivelsesdato er udskudt, fordi jeg vil feste og fejre og mødes og kramme og give den hele armen! Fandme!

Vi er sociale væsner, det er faktisk noget af det, bogen handler om.

Så vi skal mødes! Selvom det betyder, at jeg må udskyde bogens udgivelse.

Og jeg GLÆDER mig helt vildt!

Hæng på! Alt godt kommer til den, som venter, Er det ikke det, de siger?! 😉

Comments are closed.