STATUS og jeg har været på ferie – hver for sig…

STATUS og jeg har været på ferie – hver for sig…

STATUS og jeg har holdt ferie hver for sig. Jeg i Frankrig og STATUS rundt omkring i bl.a. Spanien, Italien, Frankrig og danske sommerhuse hos gode, læselystne mennesker.

Min ferie i Frankrig

Ferien er ovre, og den har været skøn! Og tiltrængt!

Først var det urovækkende og utrygt at forlade min bogbaby midt i det hektiske promoveringscirkus, for hvad kunne der mon ske, når ‘mor’ var væk? Kunne ‘barnet’ klare strabadserne på egen hånd uden at lide skade?

Det var ret svært at lade roen sænke sig, men så ankom jeg til dette syn i Frankrig:

Status ferie søren udsigt

Og når man sådan har siddet og gloet ud i luften på sådan en udsigt fra terrassen i nogle dage, så sker der altså noget oppe i hovedet. Eller der sker rettere sagt ikke så meget oppe i hovedet! Det var fantastisk! Bjergene og søen ændrede udseende og kulør alt efter vejr og tid på dagen, det var fascinerende og simpelt og lige hvad jeg trængte til!

Bag mig lå den blikkasse af et mobilhome, som vi havde lejet. Her blev jeg anderledes træt i hovedet af den trange plads og af alt det gule og orange 80’er udstyr og møbler, jeg var omgivet af… Men så var det jo bare at trække på skulderen, vende ryggen til og smile til udsigten!

Jeg besøgte også en masse andre vanvittig smukke og inspirerende steder – de historier må komme en anden gang!

STATUS på ferie i Europa

Hvis jeg gik og bekymrede mig for, hvordan det ville gå med ‘bogbabyen’ i mit fravær, kunne jeg være ganske rolig! STATUS har været vidt omkring, medbragt af rare mennesker, der prioriterede den som ferielæsning. Hvor priviligeret har man lov at være?! For at berolige og glæde mig, har de sendt dejlige ‘postkort’ af bogen på tur. Ih, hvor blev jeg glad og rørt!

Det er da lige til at blive glad i låget af?!

Det siges, at STATUS er god at have med på ferie!

Hvis du har lyst, kan du købe bogen online her eller direkte af mig med en hilsen i her

Det er også muligt at læse et lille udsnit af bogen på saxo.com

Comments are closed.