Anmeldelser af STATUS

Anmeldelser af STATUS

Her er en samling af de anmeldelser, jeg har modtaget af bogbloggere om STATUS

Anmeldelserne af STATUS er alle meget positive. De gør mig så vildt glad og stolt og taknemmelig!

Karaktererne i romanen leder hver især efter deres rette hylde: Jeg mærker på støtten, entusiasmen og rosen omkring mig – og på min massive mavefornemmelse – at jeg har fundet min.

Hvis du er blevet nysgerrig på bogen og selv har fået lyst til at læse (og meget gerne anmelde) den, er der følgende muligheder:

Status forside og bagside foran blomster
Jeg er så glad for, at der er rigtig mange, som fremhæver forsiden på STATUS som flot og interessant. Den blev til i brainstomprocess med en god grafiker, skrivemakker og ven. Hvad mere kan man ønske? 🙂 Læs evt. mere om inspirationen til forsiden

Anmeldelse fra Mette, Bogblogger.dk

Uddrag fra Bogblogger.dk:

Det er en virkelig skøn bog og meget genkendelig, når man selv er i 40’erne. Jeg håber virkelig, at der er solgt filmrettigheder for det ville blive et stort hit.
Jeg er svært begejstret og stilen, sproget og stemningerne glider bare ubesværet ind i hinanden og efterlader læseren med en skøn, velskrevet fortælling om, at ingenting her i livet bliver præcis, som man forestiller sig…

Anmeldelse fra Cecilie, Bogbanden

Uddrag fra @bogbanden: **** (4 ud af 6 stjerner)

Historien er skarp på tanker og følelser … tager nogle ret store tanker og skæbner op på en virkelig humoristisk og respektfuld måde … Jeg er vild med Christinas skrivestil – den er ligetil og flydende. Jeg var virkelig underholdt og følte et nostalgi-trip igen.

Anmeldelse fra Annemettes Eventyr/Pippibou

Uddrag fra Annemettes Eventyr: ***** (5 ud af 6 stjerner)

Jeg er helt blæst væk over, hvor god den er. STATUS er en fantastisk bog … handlingen kørte som en stor film … og jeg måtte bare læse mere og mere. Side efter side blev vendt, jeg blev godt underholdt, og når bogen var lagt væk, tænkte jeg stadig på den, for jeg måtte bare vide mere og mere om handlingen. (….) jeg kan ikke rose den nok, for jeg var virkelig underholdt (…) det var en kæmpe oplevelse at læse bogen!

Anmeldelse fra Dorthe Elise, Justfollowmyread

Anmeldelse fra Justfollowmyread: *** (3 ud af 5 stjerner)

Born får skabt en række personer, som hver især virker troværdige, og som vi alle vil kunne genkende… Jeg synes rigtig godt om Borns skrivestil. Hun skriver med indlevelse og ømhed over for sine karakterer.
Hendes miljøbeskrivelser er også præcise, og man kan næsten lugte det hengemte i det sommerhus (gensyns)festen foregår i – på flere planer endda. Det er ikke kun huset der er indelukket og muggent – det er i høj grad også personernes indbyrdes relationer og fortiden, der ligger og dunster i hjørnerne… jeg kom sgu til at holde af slænget fra gymnasiet.
Anbefales til dig, der kan lide en historie med et bredt persongalleri om det der var, og det der kan blive.

Anmeldelse fra Mydailybookdenmark

Anmeldelse fra @mydailybookdenmark:

Det handler om den status man har i livet og hvilke roller man tager med sig fra skoletiden. Udmærket bog … der gives en masse svar på de spørgsmål man sidder med.

Jeg synes, at anmelderne over en bred kam har ‘forstået’ min bog, og jeg er begejstret for den genkendelse, de alle taler om.

Du kan læse mere om intentionen med STATUS her.

Og om, hvor min inspiration til bogen kom fra.