Anmeldelse af STATUS fra Bogblogger.dk

Anmeldelse af STATUS fra Bogblogger.dk

Jeg har modtaget en super fin anmeldelse af STATUS fra Mette Bach Lindgaard fra Bogblogger.dk

Status på blå blomster

Det er helt vildt, som det frigiver endorfiner, når man føler sig set og forstået – endda af en ‘vildt fremmed’! Nu forstår jeg bedre, hvad man mener, når man taler om, at nogle kreative personligheder/kunstnere lever for den næste gode anmeldelse. Det er noget af et fix!

Godt at man (jeg) også har mange lavpraktiske, huslige og familiære opgaver og ikke regner med at miste jordforbindelsen…

I dette Jantelovsland er det ofte lidt ilde set at fremhæve egne præstationer, men nu gør jeg det alligevel. For jeg er ærlig talt helt vildt rørt og taknemmelig og stolt over den fine anmeldelse! Og hvordan skal det gode budskab blive spredt, så flere lærer STATUS at kende, hvis jeg ikke ‘larmer’ lidt?! Det er grænseoverskridende men nødvendigt – siger min indre forfattertvilling, der har væsentlig større armbevægelser og sko end lille mig 🙂

En anmeldelse der gik lige i hjertekuglen og fik mig til at glemme alt om boghandlerbesøg uden signeringer

Her er Mettes anmeldelse af STATUS fra bogblogger.dk den 23. juni 2021:

Midtvejskrise – en tid i livet hvor man stopper op, reflekterer, stiller sig selv mange spørgsmål. Hvad er det egentligt der betyder noget? Lever jeg som jeg gerne vil leve? Man gør status.

Status er netop titlen på en ny roman af Christina W. Born.

Den handler om 6 personer, der har gået i klasse sammen i gymnasiet og som nu – 20 år efter – skal mødes til en hyggelig gensynsfest. Udsigten til at mødes med alle de gamle kammerater giver anledning til at stoppe op og se tilbage på den tid, der er gået. For nogen husker intet, mens andre husker alt.

Status handler om venskaber og levede liv – præget af valg eller tilfældigheder. Som læser følger man personerne i tiden op til festen og får et indblik i deres liv.

Det er en virkelig skøn bog og meget genkendelig, når man selv er i 40’erne. Jeg håber virkelig, at der er solgt filmrettigheder for det ville blive et stort hit.

Vi møder den nyligt fraskilte Jesper, der vil have det hele, undtagen den sure ekskone og han er helt klar til at starte på en frisk.

Lisbeth ved slet ikke, hvad hun vil have og alt det der burde give julelys i øjnene, giver bare angst og kvalme. Helle nægter at lade alderen sætte sine spor og bruger al sin fritid på at undgå at se ældre ud.

Jeg er svært begejstret og stilen, sproget og stemningerne glider bare ubesværet ind i hinanden og efterlader læseren med en skøn, velskrevet fortælling om, at ingenting her i livet bliver præcis, som man forestiller sig…

Christina W. Born er uddannet cand.comm. og Status er hendes første roman.

Ja tak, siger jeg bare – og håber at nogen læser den og føler sig inspireret til at købe/læse bogen!

Du kan også læse andre anmeldelser af STATUS – de er også gode!

Hvis du er interesseret i at bestille et signeret eksemplar af bogen direkte hos mig, klik her.

Hvis du er interesseret i at bestille bogen online fra boghandlerne, klik her.

Hvis du er nysgerrig på en læseprøve, klik her og læs en bid af STATUS på Saxo.com

Comments are closed.