STATUS ude på egne ben

STATUS ude på egne ben

YES! STATUS er ude på egne ben! Min bogbaby holder til flere og flere steder uden ‘mor’ er med 🙂

Hårdt, men nødvendigt og effektfuldt arbejde

Indrømmet: Opgaven med at få en roman ud at stå på egne ben, er (desværre) ikke noget der sker helt af sig selv, som når man er kendis på et stort forlag og publikum er sultne…

I dette tilfælde nyder jeg virkelig godt af at være stædig og vedholdende!

Intet alternativ

Det kan være både hårdt og trættende pga. de mange timer, jeg lægger i det. Det kræver ideudvikling, research, planlægning og udførelse at henvende mig til potentielle salgssteder, at skrive posts på Facebook og Instagram, at tage billeder til SoMe, at bestille/laminere skilte til reklame og salg osv.

Og det er ALTID grænseoverskridende og udmattende (for en normalt stille forfattersjæl) at kontakte boghandlere mhp. udstilling, cafeer mhp. oplæg og bogsalg samt magasiner mhp. interviews og artikler.

Den søde stresspsykolog jeg brugte engang spurgte altid: “Hvad er alternativet, Christina?” Og det kneb har jeg taget med mig. Jeg bruger det ofte, når jeg føler mig presset og kan mærke, at jeg har brug for at fokusere på det vigtigste. Spørgsmålet gør det gang på gang klart for mig, hvad jeg vil prioritere: Hvad der ikke kan være anderledes.

Og for mig ER er ingen alternativer til ikke at få STATUS ud over rampen!

Vejen frem

Og så sker der jo heldigvis det magiske, at jeg bliver mere modig efterhånden.

Dels oplever jeg, at ‘ulvene’ derude faktisk oftest er flinke og imødekommende, dels har jeg jo alt andet lige efterhånden prøvet en del af det før og får noget erfaring i både at sælge og ‘larme’.

Sidst men bestemt ikke mindst er der lykkeligvis også tale om en form for sneboldseffekt, hvor nogen som kender nogen anbefaler bogen til en veninde, en cafe, et magasin osv.

So spread the word! 🙂

Fremtidens planer og udfordringer

Når jeg brainstormer og reseacher på, hvor jeg kan udbrede kendskabet til STATUS, bruger jeg mig selv som målestok. Hvor ville/kunne jeg selv tænkes støde på bogen?

Senest er det lykkedes mig at blive interviewet i Månedsmagasinet Liv: En stor sejr for en gl. fast abonnent som mig! Artiklen bliver sandsynligvis bragt i deres februarnr.

Og forude venter forfatteroplæg med mad og kaffe i Vitrup Butik & Cafe og i Rømers Kaffebar samt tre andre cafeer. Derudover har jeg helt konkrete planer om flere interviews/omtaler i blade og magasiner og om at få produceret bogen som lydbog.

Og så er der Go’ Morgen Danmark på TV2, hvor flere foreslår, at jeg arbejder på at få lov til at deltage. Men det er lige lidt for grænseoverskridende.
Endnu i hvert fald….

Hvis du er nysgerrig, så kontakt mig på instagram el. send mig en mail på christina.w.born@gmail.com for en snak om et forfatteroplæg fx hjemme i stuen med vennerne eller på arbejdspladsen med kollegaerne. Jeg holder oplæg om min og STATUS’ historie, så der er både noget om stress, om vejen til at blive forfatter og om bogens tilblivelse.

Læs evt. mere om romanen og om, hvad anmelderne siger. Du kan også få en læseprøve hos Saxo.com

Comments are closed.