Romanen STATUS er på vej!

Romanen STATUS er på vej!

Så er den god nok, romanen STATUS er på vej!
Bogen udkommer 28. maj og kan bestilles her.

Romanen STATUS er på vej. Status omslag med elementer fra et midtvejsliv
STATUS’ omslag med elementer fra et midtvejsliv

Det bliver så stort at stå med en ordentlig moppedreng af en (bog)baby i hånden efter den tidskrævende og hårde ‘fødsel’, jeg har været igennem.

Afslag og omskrivninger og flere afslag og flere omskrivinger – og til sidst en nytilkommen redaktør, der modsagde det, hendes forgænger havde bedt mig om – fik mig til at tage beslutningen om at bruge et medudgiverforlag. Fordi jeg ikke ville ændre mere (læs: kostes rundt af tilfældige meninger), og fordi jeg VILLE fortælle historien om mine 6 personer, der bakser med hver deres udgave af et midtvejsliv.

Jeg håber på genkendelse derude, for jeg ved at personerne og overvejelserne findes i virkeligheden. Og at de fleste af os stopper op i vores liv omkring de 40 hvad enten vi har lyst til det eller ej.

Forsiden på STATUS

Forsiden til bogen er fuld af billeder fra et midtvejsliv, fx gymnasietid, ungdomsminder, bryllup, børn, bil, prestige, præstationsræs og diverse stimulanser. Eller hvad beskueren nu ønsker at lægge i motiverne. Billerne er sat i en ramme af en gammel reol med skrammer: mærker fra et levet liv. Igen er min intention at vække genkendelse og gerne nysgerrighed på historien og de 6 karakterer.

Bagsiden af STATUS

Bagsideteksten til bogen lyder:

Lisbeth ved ikke, hvad hun vil have.
Catarina vil have det, hun havde.
Bjørn vil helst ikke have noget.
Jesper vil have det hele.
Mia vil have noget andet.
Helle vil have noget mere.

Seks personer på omkring de 40 tvinges hver især til at stoppe op i deres ellers veltilrettelagte middelklassetilværelse. Samtidig møder de hinanden – og deres gamle jeg – til en fest i et sommerhus efter 20 år. Med en joker i kulissen.

STATUS handler om venskaber og handlinger fra fortiden, der skaber spor i livet. Om forventninger til sig selv og andre. Om at tage livtag med sig selv og blive presset til at være ærlig. Om at starte på en frisk. Og om at det hele nok skal gå, selvom det ikke nødvendigvis bliver, som man havde forestillet sig.

Det var den korte version. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle hele historien! Og det er snart muligt: for romanen STATUS er på vej!

Du kan læse mere om intentionen med STATUS andetsteds på denne hjemmeside. Jeg har også skrevet om, hvad der har inspireret mig til historien.

Comments are closed.