Min roman STATUS er på vej!

Min roman STATUS er på vej!

Så er det sikkert og vist!

Min roman STATUS udkommer på forlaget Forfatterskabet i slutningen af 2020 🙂

Corona-tiden blev brugt til fjerne de sidste knaster i teksten og sende den ud i verden.

Pt. bakser jeg med tekstformatering.
Selvom jeg har skrevet tekster i rigtig mange år, har jeg aldrig før arbejdet med bøger og opsætning. Som forfatter har jeg skrevet løs uden at tænke på andet end historiens røde tråd og så tegnsætningen, som jeg er vant til. Men STATUS har mange! sider, og manus har derfor krævet mange timers klargøring i form af tvungne linjeskift, afsnit og kapiteloverskrifter. Det letter betydeligt på den visuelle oplevelse. Jeg kender selvfølgelig godt til det visuelle udtryks betydning i alle mulige andre sammenhænge, det er åbenbart bare helt anderledes, når man selv er forfatteren og ‘ikke kan se skoven for bar’ træer’…

tekstnørdchristinawbornforbedrertekst

Comments are closed.