Anmeldelse af Sally Rooney: ‘Normale mennesker’

Anmeldelse af Sally Rooney: ‘Normale mennesker’

Boganmeldenormalemenneskerchristinawborn

Jeg har læst Sally Rooneys for tiden ret hypede roman. Og jo, den er da meget god, fanger tidsånden med komplicerede menneskeskæbner og -forhold rigtig fint. Det er på mange måder som at sidde og høre en veninde fortælle om en ung vens/venindes op- og nedture.

Måske er jeg ikke helt oppe at ringe, fordi vores verdener ikke er helt sammenlignelige? Måske har jeg bare hovedet for fuldt af mit eget til rigtig at blive berørt? Jeg var underholdt og nysgerrig på hvordan det hele endte, men jeg synes ikke, den har ‘sat sig i mig’ som nogle bøger gør. Tror jeg vil læse et par anmeldelser af den, og se og det kan kaste lys over, om der er noget vitalt jeg har misset i historien og/eller hendes fortællestil….

Tilføjelse: Se serien som nu er lavet over romanen, den er vanvittigt velspillet – går lige i maven og giver våde øjenkroge (langt mere end teksten hvis man spørger mig) Den kan streames på dr.dk

Bill fra serien

Comments are closed.