Medieomtale i Magasinet Liv

Medieomtale i Magasinet Liv

Det var engang en ret vild drøm. Nu er det virkelighed:
Jeg (og STATUS) har fået medieomtale i Magasinet Liv 🙂

Det er simpelthen lykkedes! Der er nu et nummer af Magasinet Liv på gaden med en artikel om min historie (lille mig?!) indeni. Jeg er kisteglad, stolt og fuld af ærefrygt over at være med på hele tre sider.

Liv artikel
Vild oplevelse sådan at se sit ansigt i A4 format!

Magasinet Liv om kvinder 40+

Jeg har i mange år abonneret på bladet, og jeg er begejstret for, hvordan temaer og artikler italesætter problemer og tabuer fra kvindeliv 40+. Magasinet indeholder hver måned en mængde historier og vinkler, jeg kan nikke genkendende til, og det giver en dejlig følelse af at dele. Det betyder, at jeg holder ved som læser.

Den vilde drøm

Som trofast læser kom Magasinet Liv derfor også straks på min indre ide-liste, da jeg efterhånden indså, at jeg blev nødt til at udfordre mig selv og prøve at få medieomtale i forbindelse med STATUS’ udgivelse.

Som jeg har skrevet lidt om under Medieomtale, prøvede jeg derfor at finde den rette medievinkel på min stresshistorie, så den kunne blive interessant for Liv’s læsere. Det blev fra min hånd til en artikel om, hvordan min sygemelding prikkede til min indre forfatter.

Det var den allerførste mediehenvendelse jeg lavede, og det var voldsomt grænseoverskridende!

Grænse efter grænse efter grænse…

Jeg fik efterhånden en dialog med journalist Louise Thorsen fra bladet. De var interesserede, og jeg blev virkelig glad! Dog skulle min historie ‘passe sammen’ med en eller flere andre historier under et tema. Og det tog tid at finde og få det hele til at harmonere. Det tog lang tid!

Men så kom der pludselig hul på bylden. Både journalist og fotograf skrev for at aftale tid og sted for interview og fotosession.

Under temaet ‘Efter min sygemelding’ fortalte jeg journalisten historien om min stress, min pligtstyring og den manglende mavefornemmelse. Og om selvomsorgen og skrivebegejstringen der har resulteret i en ny variant af mig med mere mod, ballast, larm og en roman på CV’et. Og nogle uger senere blev jeg dullet op prøvede at følge fotografens instrukser i at smile og se henholdsvis naturlig og tænksom ud i flere timer.

Både interview og fotosession foregik i min egen stue, og det er jeg glad for. Det var rigtig sjovt. Men begge dele indeholdt grænser, jeg måtte overskride – og som ville have været uoverskuelige bare at forholde sig til for få år siden.

Nyeste grænse overskredet

Nu er den nyeste grænse så netop overskredet: Bladet med mit interview og billede er i handlen i hele Danmark.

Jeg har nogle meget levende sommerfugle i maven ved tanken om, at alle, der har lyst, nu kan læse artiklen og mene noget om mig og min historie. DET er altså grænseoverskridende! Jeg er med på, at det selvfølgelig er en lille bitte ting at læse om fremmede menneskers liv, men det er altså en GIGANT overvindelse for mig at være den, der fortæller til fremmede…

Tænker at det at medvirke i Magasinet Liv og fortælle min personlige historie er et tydeligt bevis på den rejse, jeg beskriver i artiklen.

Det allervigtigste er omtalen af STATUS

Men der er noget, der er vigtigere for forfatteren Christina end alle personen Christinas kvababbelser og sejre. Og det er medieomtalen af STATUS.

Fordi min og STATUS’ historie er uløseligt forbundet, handler artiklen i Liv nemlig også (lidt) om bogen. Og det er faktisk det, der er meningen med det hele. Det er grunden til, at jeg stiller mig frem. Det er STATUS, al det her ståhej er til for. Derfor er medieomtalen af STATUS den største sejr for forfatteren.

Du kan læse interviewet med mig i Liv her. Og følge mit forfatterliv på Instagram.

Hvis du ikke kender bogen, kan du læse mere om STATUS her. Og møde bogens seks karakterer her.

Comments are closed.