STATUS kan nu lånes på biblioteket

STATUS kan nu lånes på biblioteket

STATUS er nu klar til udlån på København Kommunes biblioteker. Og jeg er så glad og stolt som var det et af mine børn, der havde fået en anerkendelse!

STATUS er klar

Selvom jeg stadig venter på en lektørudtalelse – som er den vurdering bibliotekarer efter sigende ofte vælger at købe bøger ind efter – har Københavns Kommunes Biblioteker foreløbig købt en mindre portion til sine lånere.

Og bibliotekarerne siger, at man sagtens kan låne romanen, selvom man ikke bor i kommunen. Det kræver blot at man registrerer sig online på deres hjemmeside og bestiller den.

Status som biblioteksbog

Forfatteren er klar på Vanløse Bibliotek 6. september

Nu da bogen er tilgængelig på biblioteket, vil jeg gerne møde potentielle læsere, og jeg håber selvfølgelig, at de/du har lyst til at møde mig.

Det sker mandag den 6. september mellem kl. 16.30 og 18, hvor Vanløse Bibliotek og jeg har arrangeret ‘Mød en lokal forfatter’.

Jeg planlægger at introducere mine 6 karakterer i STATUS: Lisbeth, Catarina, Jesper, Bjørn, Helle og Mia, der alle bakser med hver deres problemer og udfordringer i det 40-årige liv. Jeg vil fortælle om, hvordan de bliver tvunget til at stoppe op og give deres liv et eftersyn. Og om, hvordan jeg selv stoppede op pga. stress. og endte med at skrive netop romanen STATUS.

Der vil være kaffe, chokolade, en god historie og mulighed for at stille spørgsmål.

Samt bogsalg og -signering for de interesserede.

Arrangementet er gratis, så bare duk op! Læs evt. mere om arrangementet her

Status arr Vanløse Bibliotek bogopstilling

Hør om romanen, der vækker glæde og genkendelse

Romanen er blevet godt modtaget og har vakt glæde og genkendelse.
Den er med andre ord for alle dem, der har været stressede, har haft dårlige forhold el. måske er blevet skilt, dem der har haft en lortechef el. en udfordrende teenager derhjemme, har kæmpet med barnløshed eller ensomhed eller måske bare har tænkt: “Hey, er det her mig? Er jeg dér, hvor jeg gerne vil være?”

Jeg har skrevet bogen om sådan nogen som mig selv.

Derfor: Kom frisk og hør om mine, dine og din nabos hovedpiner.

Et glimt i øjet trods alvoren

Frygt ej: På trods af de ellers tunge og alvorlige emner med stress, skilsmisse, barnløshed, ensomhed, konflikter osv. er STATUS skrevet med et glimt i øjet og et generelt optimistisk livssyn.

For da mine karakterer efterhånden havde fået deres eget liv, begyndte de og af og til at grine og pjatte eller diskutere noget grotesk i en situation, hvor jeg egentlig havde planlagt noget andet og mere alvorligt. Det må handle om, at jeg i bund og grund er et optimistisk og stædigt gemyt med en masse selvironi og ikke kun kunne holde ud at koncentrere mig om alt det triste. Men det er jo i virkeligheden også sådan, livet er. Fuld af modsætninger.

Mere om det mandag den 6. september på Vanløse Bibliotek.

Læs mere om bogen og om hvad anmelderne siger.

Comments are closed.